Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza zależności pomiędzy właściwościami alweograficznymi ciasta a cechami teksturalnymi miękiszu chleba.

Opis bibliograficzny

Analiza zależności pomiędzy właściwościami alweograficznymi ciasta a cechami teksturalnymi miękiszu chleba. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. W: Procesy fizyczne w kształtowaniu środowiska i jakości surowców żywnościowych S. 126-127, Materiały z konferencji : streszczenia, Lublin, 11-12 maja 2006 r. - Bibliogr. Lublin, Wydaw. Nauk. Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006, 83-89969-65-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Procesy fizyczne w kształtowaniu środowiska i jakości surowców żywnościowych, S. 126-127
Wydawca:
Wydaw. Nauk. Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2008 10:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:35

Identyfikatory

ISBN: 83-89969-65-3
BPP ID: (59, 19970) wydawnictwo zwarte #19970
PBN ID (hist.): 19970

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się