Techniki pozyskiwania i wykorzystania ziarna kukurydzy cukrowej.
Opis bibliograficzny
Techniki pozyskiwania i wykorzystania ziarna kukurydzy cukrowej. [AUT.] RAFAŁ RYBCZYŃSKI, BOHDAN DOBRZAŃSKI JR, MARIUSZ SZYMANEK, IGNACY NIEDZIÓŁKA. W: Procesy fizyczne w kształtowaniu środowiska i jakości surowców żywnościowych s. 130-131, Materiały z konferencji : streszczenia, Lublin, 11-12 maja 2006 r. Lublin, Wydaw. Nauk. Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006, 83-89969-65-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Procesy fizyczne w kształtowaniu środowiska i jakości surowców żywnościowych, s. 130-131
Wydawca:
Wydaw. Nauk. Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2008 10:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89969-65-3
BPP ID: (59, 19972) wydawnictwo zwarte #19972
PBN ID (hist.): 19972
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.