Zmienność oceny ciemnienia miąższu bulw surowych i gotowanych Helianthus tuberosus L., jako surowca do przetwórstwa spożywczego.
Opis bibliograficzny
Zmienność oceny ciemnienia miąższu bulw surowych i gotowanych Helianthus tuberosus L., jako surowca do przetwórstwa spożywczego. [AUT.] BARBARA SAWICKA, DOMINIKA SKIBA. W: Procesy fizyczne w kształtowaniu środowiska i jakości surowców żywnościowych s. 150-151, Materiały z konferencji : streszczenia, Lublin, 11-12 maja 2006 r. - Bibliogr. Lublin, Wydaw. Nauk. Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006, 83-89969-65-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Procesy fizyczne w kształtowaniu środowiska i jakości surowców żywnościowych, s. 150-151
Wydawca:
Wydaw. Nauk. Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2008 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89969-65-3
BPP ID: (59, 19980) wydawnictwo zwarte #19980
PBN ID (hist.): 19980
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.