Procesowa charakterystyka zamrażania nowych odmian brokuła włoskiego.
Opis bibliograficzny
Procesowa charakterystyka zamrażania nowych odmian brokuła włoskiego. [AUT.] MAREK DOMIN. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2002. Lublin, 19-21 czerwca 2002 S. 41. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002, 83-916129-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2002. Lublin, 19-21 czerwca 2002, S. 41
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2008 12:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-916129-0-2
BPP ID: (59, 19988) wydawnictwo zwarte #19988
PBN ID (hist.): 19988
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.