Freezing of garlic and its structure.
Opis bibliograficzny
Freezing of garlic and its structure. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN. W: Improving postharvest technologies of fruits, vegetables and ornamentals, 19-21 October 2000 r., Murcia, Spain. [b.m.], [b.w.], 2000. - S. 168.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Improving postharvest technologies of fruits, vegetables and ornamentals,
Wydawca:
[b.w.], 2000. - S. 168
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2008 10:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:36 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 20196) wydawnictwo zwarte #20196
PBN ID (hist.): 20196
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.