Preliminary evaluation of impingement method utility for food freezing.
Opis bibliograficzny
Preliminary evaluation of impingement method utility for food freezing. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. W: Improved traditional foods for the next century Madrid, [b.w.], 1999, S. 406-408, Proceedings of the International Congress organised by DG XII- European Commission and the Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (C.S.I.C.), Valencia, 28-29 October 1999, 84-920942-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Improved traditional foods for the next century, S. 406-408
Wydawca:
[b.w.], 1999
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2008 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:36 |
Identyfikatory
ISBN: 84-920942-3-0
BPP ID: (59, 20198) wydawnictwo zwarte #20198
PBN ID (hist.): 20198
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.