Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Preliminary evaluation of impingement method utility for food freezing.

Opis bibliograficzny

Preliminary evaluation of impingement method utility for food freezing. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. W: Improved traditional foods for the next century Madrid, [b.w.], 1999, S. 406-408, Proceedings of the International Congress organised by DG XII- European Commission and the Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (C.S.I.C.), Valencia, 28-29 October 1999, 84-920942-3-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Improved traditional foods for the next century, S. 406-408
Wydawca:
[b.w.], 1999
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2008 10:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:36

Identyfikatory

ISBN: 84-920942-3-0
BPP ID: (59, 20198) wydawnictwo zwarte #20198
PBN ID (hist.): 20198

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się