Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Freezing time prediction for foods using the new simple model.

Opis bibliograficzny

Freezing time prediction for foods using the new simple model. [AUT.] F[RANCISZEK] KLUZA, W.E.L. SPIESS. W: Proceedings III a. Theme 3. Equipment and processes Paris, [b.w.], 1995, s. 630-636, il., bibliogr., sum, 19th International Congres of Refrigeration, Hague, Netherlands, 20-25 August 1995, 2-903-633-79-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings III a. Theme 3. Equipment and processes, s. 630-636, il., bibliogr., sum
Wydawca:
[b.w.], 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2008 10:52
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:36

Identyfikatory

ISBN: 2-903-633-79-7
BPP ID: (59, 20200) wydawnictwo zwarte #20200
PBN ID (hist.): 20200

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się