Freezing time prediction for foods using the new simple model.
Opis bibliograficzny
Freezing time prediction for foods using the new simple model. [AUT.] F[RANCISZEK] KLUZA, W.E.L. SPIESS. W: Proceedings III a. Theme 3. Equipment and processes Paris, [b.w.], 1995, s. 630-636, il., bibliogr., sum, 19th International Congres of Refrigeration, Hague, Netherlands, 20-25 August 1995, 2-903-633-79-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings III a. Theme 3. Equipment and processes, s. 630-636, il., bibliogr., sum
Wydawca:
[b.w.], 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2008 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:36 |
Identyfikatory
ISBN: 2-903-633-79-7
BPP ID: (59, 20200) wydawnictwo zwarte #20200
PBN ID (hist.): 20200
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.