Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość białek serwatkowych w mleku krów w zależności od sezonu produkcji.

Opis bibliograficzny

Zawartość białek serwatkowych w mleku krów w zależności od sezonu produkcji. [AUT.] ANETA BRODZIAK, ANNA LITWIŃCZUK, JOLANTA KRÓL. W: Wkład młodych naukowców w rozwój nauk rolniczych : ogólnopolska konferencja doktorantów i młodych naukowców, Puławy, 23-24 listopada 2007 : materiały konferencyjne S. 33-34. Puławy, IUNG, 2007, 978-83-89576-59-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wkład młodych naukowców w rozwój nauk rolniczych : ogólnopolska konferencja doktorantów i młodych naukowców, Puławy, 23-24 listopada 2007 : materiały konferencyjne, S. 33-34
Wydawca:
IUNG, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 grudnia 2008 14:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89576-59-0
BPP ID: (59, 20398) wydawnictwo zwarte #20398
PBN ID (hist.): 20398

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się