Zawartość kwasów fenolowych w częściach jadalnych niektórych warzyw cebulowych uprawianych na zbiór pęczkowy.
Opis bibliograficzny
Zawartość kwasów fenolowych w częściach jadalnych niektórych warzyw cebulowych uprawianych na zbiór pęczkowy. [AUT.] MARIA TENDAJ, BARBARA MYSIAK. W: Postęp w technologii uprawy warzyw cebulowych : konferencja naukowa [Skierniewice, 13 listopada 2008] S. 61-62. Skierniewice, Instytut Warzywnictwa im. Emilia Chroboczka, 2008, 978-83-89800-18-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp w technologii uprawy warzyw cebulowych : konferencja naukowa [Skierniewice, 13 listopada 2008], S. 61-62
Wydawca:
Instytut Warzywnictwa im. Emilia Chroboczka, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2009 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89800-18-3
BPP ID: (59, 20480) wydawnictwo zwarte #20480
PBN ID (hist.): 20480
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.