Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkcja wyrobów piekarskich z dodatkiem ekstrudowanych materiałów owsianych.

Opis bibliograficzny

Produkcja wyrobów piekarskich z dodatkiem ekstrudowanych materiałów owsianych. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca s. 143-147, il., bibliogr. [Szczecin], [Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca, s. 143-147
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:34

Identyfikatory

BPP ID: (59, 2054) wydawnictwo zwarte #2054
PBN ID (hist.): 2054

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się