Produkcja wyrobów piekarskich z dodatkiem ekstrudowanych materiałów owsianych.
Opis bibliograficzny
Produkcja wyrobów piekarskich z dodatkiem ekstrudowanych materiałów owsianych. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca s. 143-147, il., bibliogr. [Szczecin], [Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca, s. 143-147
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 2054) wydawnictwo zwarte #2054
PBN ID (hist.): 2054
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.