Rola żywności funkcjonalnej w kształtowaniu jakości życia.
Opis bibliograficzny
Rola żywności funkcjonalnej w kształtowaniu jakości życia. [AUT.] TOMASZ KIJEK. W: Uwarunkowania jakości życia w społeczeństwie informacyjnym. T. 2 / pod red. Elżbiety Skrzypek Lublin, UMCS, Wydział Ekonomiczny, 2007, S. 321- 327, Bibliogr, 978-83-924547-1-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Uwarunkowania jakości życia w społeczeństwie informacyjnym. T. 2 / pod red. Elżbiety Skrzypek, S. 321- 327
Wydawca:
UMCS, Wydział Ekonomiczny, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 lutego 2009 14:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:37 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924547-1-7
BPP ID: (59, 20571) wydawnictwo zwarte #20571
PBN ID (hist.): 20571
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.