Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of selected pyrethroids on the total antioxidant capacity of yeast cell extracts.

Opis bibliograficzny

The effect of selected pyrethroids on the total antioxidant capacity of yeast cell extracts. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, AGATA ŚWIĘCIŁO. W: Aktualne kierunki badań nad pierwiastkami. X Naukowa Lubelska Konferencja Magnezjologiczna. Lublin, 26 maja 2007 r. - Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezjologiczna Oddział w Lublinie, 2007. - S. 84.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Aktualne kierunki badań nad pierwiastkami. X Naukowa Lubelska Konferencja Magnezjologiczna. Lublin, 26 maja 2007 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezjologiczna Oddział w Lublinie, 2007. - S. 84
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 marca 2009 12:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:37

Identyfikatory

BPP ID: (59, 20685) wydawnictwo zwarte #20685
PBN ID (hist.): 20685

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się