Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wystąpowanie bakterii rodzaju Staphylococcus w żółtkach jaj konsumpcyjnych.

Opis bibliograficzny

Wystąpowanie bakterii rodzaju Staphylococcus w żółtkach jaj konsumpcyjnych. [AUT.] DAGMARA STĘPIEŃ-PYŚNIAK, AGNIESZKA KOLASA, JERZY RZEDZICKI. W: Od nauki do praktyki : XIII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, 18-20 września 2008. Olsztyn, UWM, 2008. - S. 50-51.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Od nauki do praktyki : XIII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, 18-20 września 2008,
Wydawca:
UWM, 2008. - S. 50-51
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2009 12:27
Ostatnia aktualizacja:29 listopada 2017 14:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 20934) wydawnictwo zwarte #20934
PBN ID (hist.): 20934

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się