Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ przypraw kuchennych na wzrost bakterii Staph. aureus i E. coli.

Opis bibliograficzny

Wpływ przypraw kuchennych na wzrost bakterii Staph. aureus i E. coli. [AUT.] JERZY ZIĘTEK, BARBARA MAJER-DZIEDZIC. W: Od nauki do praktyki : XIII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, 18-20 września 2008 s. 446. Olsztyn 2008, UWM.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Od nauki do praktyki : XIII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, 18-20 września 2008, s. 446
Wydawca:
UWM
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 marca 2009 11:27
Ostatnia aktualizacja:18 czerwca 2020 08:18

Identyfikatory

BPP ID: (59, 21015) wydawnictwo zwarte #21015
PBN ID (hist.): 21015

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się