Wpływ przypraw kuchennych na wzrost bakterii Staph. aureus i E. coli.
Opis bibliograficzny
Wpływ przypraw kuchennych na wzrost bakterii Staph. aureus i E. coli. [AUT.] JERZY ZIĘTEK, BARBARA MAJER-DZIEDZIC. W: Od nauki do praktyki : XIII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, 18-20 września 2008 s. 446. Olsztyn 2008, UWM.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Od nauki do praktyki : XIII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, 18-20 września 2008, s. 446
Wydawca:
UWM
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 marca 2009 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 czerwca 2020 08:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/wmw/kongresy/user…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21015) wydawnictwo zwarte #21015
PBN ID (hist.): 21015
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.