Jakość mięsa i produktów z indyków i świń żywionych paszą z dodatkiem koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa i produktów z indyków i świń żywionych paszą z dodatkiem koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Alfalfa in human and animal nutrition : monographic / by Eugeniusz R. Grela ed.3rd International Conference "Feed and food additives" Lublin, Stowarzyszenia Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2008, S. 93-104, Studia Regionalne i Lokalne Polski Południowo-Wschodniej t. 3, 83-906121-4-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Alfalfa in human and animal nutrition : monographic / by Eugeniusz R. Grela ed. 3rd International Conference "Feed and food additives", S. 93-104
Wydawca:
Stowarzyszenia Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2009 11:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2018 08:13 |
Identyfikatory
ISBN: 83-906121-4-3
BPP ID: (59, 21241) wydawnictwo zwarte #21241
PBN ID (hist.): 21241
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.