Stabilność oksydacyjna wołowiny po obróbce ultradźwiękowej.
Opis bibliograficzny
Stabilność oksydacyjna wołowiny po obróbce ultradźwiękowej. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka : Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Lublin, 25-26 września 2008 : (materialy konferencyjne). Lublin, [b.w], 2008. - S. 192-193.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka : Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Lublin, 25-26 września 2008 : (materialy konferencyjne),
Wydawca:
[b.w], 2008. - S. 192-193
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 maja 2009 14:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:39 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21314) wydawnictwo zwarte #21314
PBN ID (hist.): 21314
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.