Wpływ wieku ubojowego kurcząt Brojlerów na udział tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej.
Opis bibliograficzny
Wpływ wieku ubojowego kurcząt Brojlerów na udział tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej. [AUT.] R. K. PISARSKI, K. SZKUCIK. W: Żywienie zwierząt w aspekcie aktualnych problemów środowiskowych, ekonomicznych i prozdrowotnych. XXXVI Sesja Naukowa Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN : Materiały Konferencyjne. - Poznań, [b.w.], 2007. S. 18.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie zwierząt w aspekcie aktualnych problemów środowiskowych, ekonomicznych i prozdrowotnych. XXXVI Sesja Naukowa Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN : Materiały Konferencyjne,
Wydawca:
[b.w.], 2007. S. 18
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2009 10:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21391) wydawnictwo zwarte #21391
PBN ID (hist.): 21391
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.