Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant properties of three species from Crassulaceae family.

Opis bibliograficzny

Antioxidant properties of three species from Crassulaceae family. [AUT.] KATARZYNA SZEWCZYK, HELENA DANUTA SMOLARZ, MAŁGORZATA BORSUKIEWICZ, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: 6th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Lublin, June 15-18. Lublin 2008, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
6th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Lublin, June 15-18,
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2009 11:19
Ostatnia aktualizacja:13 stycznia 2018 11:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 21724) wydawnictwo zwarte #21724
PBN ID (hist.): 21724

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się