Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie właściwości antyutleniających ekstraktów z wybranych przypraw poddanych hydrolizie in vitro.

Opis bibliograficzny

Porównanie właściwości antyutleniających ekstraktów z wybranych przypraw poddanych hydrolizie in vitro. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA ZŁOTEK. W: Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007 S. 69. Poznań, Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007, 978-83-7160-44-30.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007, S. 69
Wydawca:
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007.
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2009 13:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7160-44-30
BPP ID: (59, 21730) wydawnictwo zwarte #21730
PBN ID (hist.): 21730

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się