Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zależność między zawartością tokoferoli w ekstraktach z papryki dodawanych do wyrobów mięsnych i ich barwą.

Opis bibliograficzny

Zależność między zawartością tokoferoli w ekstraktach z papryki dodawanych do wyrobów mięsnych i ich barwą. [AUT.] IRENA PERUCKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA KARWOWSKA, MAŁGORZATA MATERSKA. W: Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007 S. 70. Poznań, Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007, 978-83-7160-44-30.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007, S. 70
Wydawca:
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2009 14:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7160-44-30
BPP ID: (59, 21732) wydawnictwo zwarte #21732
PBN ID (hist.): 21732

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się