Wpływ procesu hydrolizy naparów z herbat w zmiennych warunkach na ich aktywność antyoksydacyjna.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu hydrolizy naparów z herbat w zmiennych warunkach na ich aktywność antyoksydacyjna. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007 S. 84. Poznań, Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007, 978-83-7160-44-30.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007, S. 84
Wydawca:
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2009 14:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7160-44-30
BPP ID: (59, 21733) wydawnictwo zwarte #21733
PBN ID (hist.): 21733
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.