Wpływ warunków procesu chłodzenia oraz wybranych cech fizycznych na temperaturę krioskopową niektórych soków owocowo-warzywnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków procesu chłodzenia oraz wybranych cech fizycznych na temperaturę krioskopową niektórych soków owocowo-warzywnych. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, JERZY WÓJCIK. W: Inżynieria rolnicza - osiągnięcia i perspektywy. Materiały Jubileuszowej Konferencji Naukowej. 25 lat kształcenia na kierunku mechanizacji rolnictwa w Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin; Krasnobród, 1995. 7-9 czerwca. Lublin, [Wydaw. Akademii Rolniczej], 1995. - S. 82-85, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria rolnicza - osiągnięcia i perspektywy. Materiały Jubileuszowej Konferencji Naukowej. 25 lat kształcenia na kierunku mechanizacji rolnictwa w Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin; Krasnobród, 1995. 7-9 czerwca,
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej], 1995. - S. 82-85, il.
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 2177) wydawnictwo zwarte #2177
PBN ID (hist.): 2177
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.