The influence of the edible coatings containing chitosan of dried apples on the value of color saturation.
Opis bibliograficzny
The influence of the edible coatings containing chitosan of dried apples on the value of color saturation. [AUT.] BARBARA MANIAK, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA. W: Biometrical Methods and Models in Agricultural Science, Research and Education : XVIIIth Summer School of Biometrics / Editor: Pavel FL'AK, Račkova dolina, 23-27 Juna 2008 Nitra, Agentúra Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, 2008, S. 169-174, il., bibliogr., sum, 978-80-89162-31-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biometrical Methods and Models in Agricultural Science, Research and Education : XVIIIth Summer School of Biometrics / Editor: Pavel FL'AK , Račkova dolina, 23-27 Juna 2008, S. 169-174
Wydawca:
Agentúra Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, 2008
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lipca 2009 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-80-89162-31-4
BPP ID: (59, 21844) wydawnictwo zwarte #21844
PBN ID (hist.): 21844
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.