Regional and traditional food products in Poland and in the European Union.
Opis bibliograficzny
Regional and traditional food products in Poland and in the European Union. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Traditional and regional technologies and products in human nourishment : monograph / ed. by Danuta Kołożyn-Krajewska and Zbigniew J. Dolatowski Kraków, Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008, S. 7-19, bibliogr, 978-83-924646-7-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Traditional and regional technologies and products in human nourishment : monograph / ed. by Danuta Kołożyn-Krajewska and Zbigniew J. Dolatowski, S. 7-19
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2009 13:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924646-7-9
BPP ID: (59, 21867) wydawnictwo zwarte #21867
PBN ID (hist.): 21867
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.