Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Regional and traditional food products in Poland and in the European Union.

Opis bibliograficzny

Regional and traditional food products in Poland and in the European Union. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Traditional and regional technologies and products in human nourishment : monograph / ed. by Danuta Kołożyn-Krajewska and Zbigniew J. Dolatowski Kraków, Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008, S. 7-19, bibliogr, 978-83-924646-7-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Traditional and regional technologies and products in human nourishment : monograph / ed. by Danuta Kołożyn-Krajewska and Zbigniew J. Dolatowski, S. 7-19
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lipca 2009 13:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-924646-7-9
BPP ID: (59, 21867) wydawnictwo zwarte #21867
PBN ID (hist.): 21867

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się