Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of feeding with phytase and wheat bran additive on the results of dissection of middle-heavy turkey females.

Opis bibliograficzny

The effect of feeding with phytase and wheat bran additive on the results of dissection of middle-heavy turkey females. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA, BOGUSŁAW MAKARSKI, ANNA ZADURA. W: 3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain s. 80-81. Wrocław, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007, 978-83-60574-08-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain, s. 80-81
Wydawca:
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lipca 2009 14:04
Ostatnia aktualizacja:14 grudnia 2017 10:25

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60574-08-9
BPP ID: (59, 21932) wydawnictwo zwarte #21932
PBN ID (hist.): 21932

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się