Wpływ wodnych wyciągów ze słomy pszenicy ozimej na energię i zdolność kiełkowania Triticum aestivum L. i Triticum spelta L.
Opis bibliograficzny
Wpływ wodnych wyciągów ze słomy pszenicy ozimej na energię i zdolność kiełkowania Triticum aestivum L. i Triticum spelta L. [AUT.] SYLWIA ANDRUSZCZAK, EWA KWIECIŃSKA-POPPE, EDWARD PAŁYS, PIOTR KRASKA. W: Agroekologiczne uwarunkowania produkcji roślinnej : konferencja naukowa, Lublin, 2-3 lipca 2009 : streszczenia prac S. 6. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2009, 978-83-7259-180-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agroekologiczne uwarunkowania produkcji roślinnej : konferencja naukowa, Lublin, 2-3 lipca 2009 : streszczenia prac, S. 6
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2009.
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2009 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-180-7
BPP ID: (59, 22035) wydawnictwo zwarte #22035
PBN ID (hist.): 22035
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.