Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Staropolskie miody pitne na europejskiej liście produktów tradycyjnych jako efekt procesu ciągłego doskonalenia organizacji.

Opis bibliograficzny

Staropolskie miody pitne na europejskiej liście produktów tradycyjnych jako efekt procesu ciągłego doskonalenia organizacji. [AUT.] ANNA IWANICKA. W: Wpływ zarządzania procesowego na jakość i innowacyjność przedsiębiorstwa / pod red. Elżbiety Skrzypek, T. 2 Lublin, UMCS, 2008, S. 271-278, Bibliogr., streszcz., sum, 978-83-924547-3-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wpływ zarządzania procesowego na jakość i innowacyjność przedsiębiorstwa / pod red. Elżbiety Skrzypek, T. 2, S. 271-278
Wydawca:
UMCS, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 września 2009 09:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:42

Identyfikatory

ISBN: 978-83-924547-3-1
BPP ID: (59, 22137) wydawnictwo zwarte #22137
PBN ID (hist.): 22137

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się