Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zanieczyszczenia żywności : źródła i oddziaływanie na organizm człowieka.

Opis bibliograficzny

Zanieczyszczenia żywności : źródła i oddziaływanie na organizm człowieka. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, MARIOLA ANDREJKO. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009, 94 s, 978-83-7259-179-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
94 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 listopada 2009 09:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:43

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-179-1
BPP ID: (59, 22257) wydawnictwo zwarte #22257
PBN ID (hist.): 22257

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się