Kora wybranych gatunków Salix jako źródło nutraceutyków.
Opis bibliograficzny
Kora wybranych gatunków Salix jako źródło nutraceutyków. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DANUTA SUGIER. W: Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009 S. 13. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2009, 978-83-902699-8-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009, S. 13
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2010 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:43 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-902699-8-6
BPP ID: (59, 22465) wydawnictwo zwarte #22465
PBN ID (hist.): 22465
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.