Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie probiotycznego szczepu Lactobacillus Casei Łock 0908 w produkcji poledwicy surowo dojrzewającej.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie probiotycznego szczepu Lactobacillus Casei Łock 0908 w produkcji poledwicy surowo dojrzewającej. [AUT.] KATARZYNA NEFFE, MONIKA SKWAREK, DANUTA JAWORSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009 s. 21. Kraków 2009, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 978-83-902699-8-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009, s. 21
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2010 10:54
Ostatnia aktualizacja:6 kwietnia 2018 11:45

Identyfikatory

ISBN: 978-83-902699-8-6
BPP ID: (59, 22466) wydawnictwo zwarte #22466
PBN ID (hist.): 22466

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się