Zastosowanie probiotycznego szczepu Lactobacillus Casei Łock 0908 w produkcji poledwicy surowo dojrzewającej.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie probiotycznego szczepu Lactobacillus Casei Łock 0908 w produkcji poledwicy surowo dojrzewającej. [AUT.] KATARZYNA NEFFE, MONIKA SKWAREK, DANUTA JAWORSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009 s. 21. Kraków 2009, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 978-83-902699-8-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009, s. 21
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2010 10:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 kwietnia 2018 11:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-902699-8-6
BPP ID: (59, 22466) wydawnictwo zwarte #22466
PBN ID (hist.): 22466
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.