Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka : monografia.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka : monografia. [RED.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008, 121 s, 9788392464648.
Szczegóły publikacji
Źródło:
121 s.
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008.
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2010 09:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:44 |
Identyfikatory
ISBN: 9788392464648
BPP ID: (59, 22650) wydawnictwo zwarte #22650
PBN ID (hist.): 22650
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.