Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Traditional and regional technologies and products in human nourishment : monograph.

Opis bibliograficzny

Traditional and regional technologies and products in human nourishment : monograph. [RED.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Kraków, Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008, 137 s, 9788392464679.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
137 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2010 09:54
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:44

Identyfikatory

ISBN: 9788392464679
BPP ID: (59, 22651) wydawnictwo zwarte #22651
PBN ID (hist.): 22651

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się