Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on meat quality.

Opis bibliograficzny

Influence of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on meat quality. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. W: International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) 54, Cape Town, South Africa, 2008 [b.m.], [b.w.], [2008]. - 3s, Session 7B, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) 54, Cape Town, South Africa, 2008,
Wydawca:
[b.w.], [2008]. - 3s.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2010 13:51
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 22663) wydawnictwo zwarte #22663
PBN ID (hist.): 22663

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się