Influence of nuts buckwheat on lipid oxidation in meat liver pates during storage.
Opis bibliograficzny
Influence of nuts buckwheat on lipid oxidation in meat liver pates during storage. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAGDALENA OLSZAK. W: International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) 54, Cape Town, South Africa, 2008, Session 3B.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) 54, Cape Town, South Africa, 2008, Session 3B
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2010 13:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:44 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.icomst.helsinki.fi/ICoMST200…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 22664) wydawnictwo zwarte #22664
PBN ID (hist.): 22664
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.