Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Modyfikacja skrobi metodą ekstruzji.

Opis bibliograficzny

Modyfikacja skrobi metodą ekstruzji. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. W: I Sympozjum Inżynierii Żywności : Warszawa, 5-6 czerwca 2008 S. 78. Warszawa, Wydawnictwo SGGW, 2008, 978-83-7244-966-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
I Sympozjum Inżynierii Żywności : Warszawa, 5-6 czerwca 2008, S. 78
Wydawca:
Wydawnictwo SGGW, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 marca 2010 12:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:45

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7244-966-5
BPP ID: (59, 22866) wydawnictwo zwarte #22866
PBN ID (hist.): 22866

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się