Zawartość białek serwatkowych w mleku krów w zależności od liczby komórek somatycznych.
Opis bibliograficzny
Zawartość białek serwatkowych w mleku krów w zależności od liczby komórek somatycznych. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK. W: Produkcja zwierzęca w Polsce w realiach Unii Europejskiej teraźniejszość i przyszłość : LXXIV Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : materiały konferencyjne. Szczecin, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, 2009. - S. 26.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Produkcja zwierzęca w Polsce w realiach Unii Europejskiej teraźniejszość i przyszłość : LXXIV Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : materiały konferencyjne,
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, 2009. - S. 26
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 marca 2010 14:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23103) wydawnictwo zwarte #23103
PBN ID (hist.): 23103
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.