Cechy rzeźne tuszki oraz skład chemiczny tkanki mięśniowej, serc i wątrób kurcząt brojlerów żywionych mieszanką Grower o zmniejszonej wartości energetycznej.
Opis bibliograficzny
Cechy rzeźne tuszki oraz skład chemiczny tkanki mięśniowej, serc i wątrób kurcząt brojlerów żywionych mieszanką Grower o zmniejszonej wartości energetycznej. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Postęp badań fizjologicznych i biochemicznych oraz ich wykorzystanie w praktycznym żywieniu zwierząt : Materiały Konferencyjne XXXVII Sesji Naukowej Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN. Szczecin, 28-30 maja 2008, streszczenie również w języku angielskim. Szczecin, Akademia Rolnicza, 2008. - S. 61-62.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp badań fizjologicznych i biochemicznych oraz ich wykorzystanie w praktycznym żywieniu zwierząt : Materiały Konferencyjne XXXVII Sesji Naukowej Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN. Szczecin, 28-30 maja 2008,
Wydawca:
Akademia Rolnicza, 2008. - S. 61-62
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2010 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2018 08:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23308) wydawnictwo zwarte #23308
PBN ID (hist.): 23308
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.