Udział kwasów tłuszczowych w mięśniach szkieletowych buhajków w zależności od klasy uformowania i odtłuszczenia tuszy w systemie EUROP.
Opis bibliograficzny
Udział kwasów tłuszczowych w mięśniach szkieletowych buhajków w zależności od klasy uformowania i odtłuszczenia tuszy w systemie EUROP. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, TOMASZ GRODZICKI, ANNA LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: XXXI Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne problemy przemysłu mięsnego" oraz Sesja posterowa p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 15 maja 2009. Warszawa, [b.w.], 2009. - S. 29-30.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXI Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne problemy przemysłu mięsnego" oraz Sesja posterowa p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 15 maja 2009,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 29-30
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2010 10:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 13:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23325) wydawnictwo zwarte #23325
PBN ID (hist.): 23325
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.