Wpływ sonifikacji na stabilność oksydacyjną wołowiny.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji na stabilność oksydacyjną wołowiny. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: XXXI Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne problemy przemysłu mięsnego" oraz Sesja posterowa p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 15 maja 2009. Warszawa, [b.w.], 2009. - S. 33-34.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXI Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne problemy przemysłu mięsnego" oraz Sesja posterowa p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 15 maja 2009,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 33-34
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2010 11:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23327) wydawnictwo zwarte #23327
PBN ID (hist.): 23327
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.