Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość sodu, potasu, wapnia i magnezu w mięsach wołowych, wieprzowych i drobiowych (Część I).

Opis bibliograficzny

Zawartość sodu, potasu, wapnia i magnezu w mięsach wołowych, wieprzowych i drobiowych (Część I). [AUT.] JERZY TRUCHLIŃSKI, KATARZYNA OGNIK, ELŻBIETA RUSINEK, IWONA SEMBRATOWICZ. W: Pierwiastki w środowisku i życiu człowieka : materiały konferencyjne. XI Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 31 maja 2008 r. Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2008. - S. 96.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki w środowisku i życiu człowieka : materiały konferencyjne. XI Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 31 maja 2008 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2008. - S. 96
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 kwietnia 2010 11:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:47

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23463) wydawnictwo zwarte #23463
PBN ID (hist.): 23463

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się