Influence of process conditions quality of precooked pasta.
Opis bibliograficzny
Influence of process conditions quality of precooked pasta. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: ICC International Conference on Cereals and Cereals Products - Ouality and Safety : New Challenges of World Demand : Abstracts of Oral and Poster Presentations. Rosario, Argentina, September 23-26, 2007. Rosario, [b.w.], 2007. - S. 146.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICC International Conference on Cereals and Cereals Products - Ouality and Safety : New Challenges of World Demand : Abstracts of Oral and Poster Presentations. Rosario, Argentina, September 23-26, 2007,
Wydawca:
[b.w.], 2007. - S. 146
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2010 12:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23827) wydawnictwo zwarte #23827
PBN ID (hist.): 23827
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.