Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku mąki pszennej pełnoziarnistej na wybrane cechy jakościowe ekstrudowanych pelletów i przekąsek.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku mąki pszennej pełnoziarnistej na wybrane cechy jakościowe ekstrudowanych pelletów i przekąsek. [AUT.] TOMASZ SUSZEK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: XIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVI Sejmik SKN. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wrocław, [b.w.], 2009. - S. 170.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVI Sejmik SKN. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 170
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2010 12:58
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:48

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23829) wydawnictwo zwarte #23829
PBN ID (hist.): 23829

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się