Wpływ dodatku mąki pszennej pełnoziarnistej na wybrane cechy jakościowe ekstrudowanych pelletów i przekąsek.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mąki pszennej pełnoziarnistej na wybrane cechy jakościowe ekstrudowanych pelletów i przekąsek. [AUT.] TOMASZ SUSZEK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: XIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVI Sejmik SKN. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wrocław, [b.w.], 2009. - S. 170.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVI Sejmik SKN. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 170
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2010 12:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23829) wydawnictwo zwarte #23829
PBN ID (hist.): 23829
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.