The effect of lettuce (Lactusa sativa L.) storage on the level of lutein, β-carotene and vitamin E.
Opis bibliograficzny
The effect of lettuce (Lactusa sativa L.) storage on the level of lutein, β-carotene and vitamin E. [AUT.] IRENA PERUCKA, KATARZYNA OLSZÓWKA. W: Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka : Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Lublin, 25-26 września 2008 : (materialy konferencyjne). Lublin, [b.w], 2008. - S. 231.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka : Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Lublin, 25-26 września 2008 : (materialy konferencyjne),
Wydawca:
[b.w], 2008. - S. 231
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2010 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23832) wydawnictwo zwarte #23832
PBN ID (hist.): 23832
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.