Zawartość Na, K, Ca i Mg w jadalnych częściach – w miąższu i skórce jabłek odmian uprawianych amatorsko.
Opis bibliograficzny
Zawartość Na, K, Ca i Mg w jadalnych częściach – w miąższu i skórce jabłek odmian uprawianych amatorsko. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA. W: Jakość zdrowotna żywności i żywienia oraz przedmiotów użytku : XX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów. Warszawa, 10-11 września 2009 r. Warszawa, Komitet Organizacyjny XX Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego, 2009. - S. 113.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość zdrowotna żywności i żywienia oraz przedmiotów użytku : XX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów. Warszawa, 10-11 września 2009 r,
Wydawca:
Komitet Organizacyjny XX Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego, 2009. - S. 113
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2010 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23880) wydawnictwo zwarte #23880
PBN ID (hist.): 23880
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.