Antioxidant capacity, vitamin C and phenolics contents in wild edible fruits (P13).
Opis bibliograficzny
Antioxidant capacity, vitamin C and phenolics contents in wild edible fruits (P13). [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, JANUSZ KALBARCZYK. W: Opportunities for increased processed fruit consumption through innovative processing and quality management: workshop P3-ISAFRUIT 28-29 May 2009. Skierniewice, [b.w.], 2009. - S. 40.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Opportunities for increased processed fruit consumption through innovative processing and quality management: workshop P3-ISAFRUIT 28-29 May 2009,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 40
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2010 14:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 23884) wydawnictwo zwarte #23884
PBN ID (hist.): 23884
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.