Produkcja żywności.
Opis bibliograficzny
Produkcja żywności. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami przetwórstwa / pod red. nauk. Zygmunta Litwińczuka ; aut. Joanna Barłowska [et al.] Warszawa, Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012, S. 13-39, Bibliogr, 978-83-09-01047-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami przetwórstwa / pod red. nauk. Zygmunta Litwińczuka ; aut . Joanna Barłowska [et al.], S. 13-39
Wydawca:
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 lipca 2010 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2019 08:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-09-01047-0
BPP ID: (59, 24200) wydawnictwo zwarte #24200
PBN ID (hist.): 24200
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.