Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkcja żywności.

Opis bibliograficzny

Produkcja żywności. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami przetwórstwa / pod red. nauk. Zygmunta Litwińczuka ; aut. Joanna Barłowska [et al.] Warszawa, Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012, S. 13-39, Bibliogr, 978-83-09-01047-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami przetwórstwa / pod red. nauk. Zygmunta Litwińczuka ; aut . Joanna Barłowska [et al.], S. 13-39
Wydawca:
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 lipca 2010 12:23
Ostatnia aktualizacja:22 października 2019 08:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-09-01047-0
BPP ID: (59, 24200) wydawnictwo zwarte #24200
PBN ID (hist.): 24200

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się