Wpływ parametrów amplitudowo-czasowych impulsowego pola elektrycznego na inaktywację mikroflory w ciekłych produktach spożywczych.
Opis bibliograficzny
Wpływ parametrów amplitudowo-czasowych impulsowego pola elektrycznego na inaktywację mikroflory w ciekłych produktach spożywczych. [AUT.] PIOTR MAKARSKI. W: Zastosowanie technologii informacyjnych w rolnictwie : XII Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Poznań-Puszczykowo 27-28 kwietnia 2009 r S. 35. Poznań, [Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego], 2009, 978-83-7160-540-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zastosowanie technologii informacyjnych w rolnictwie : XII Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Poznań-Puszczykowo 27-28 kwietnia 2009 r, S. 35
Wydawca:
[Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego], 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 października 2010 11:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:51 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7160-540-6
BPP ID: (59, 24662) wydawnictwo zwarte #24662
PBN ID (hist.): 24662
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.