Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizyczne buraków cukrowych w kontekście wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i przemysłu cukrowniczego.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizyczne buraków cukrowych w kontekście wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i przemysłu cukrowniczego. [AUT.] MAŁGORZATA BZOWSKA-BAKALARZ. W: Agrofizyka w inżynierii produkcji i ochronie środowiska : II Konferencja Naukowa : Referaty i doniesienia. Krasiczyn, 15-17.09.2010 r S. 17-21. Lublin, Instytut Agrofizyki PAN, 2010, 978-83-926649-4-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Agrofizyka w inżynierii produkcji i ochronie środowiska : II Konferencja Naukowa : Referaty i doniesienia. Krasiczyn, 15-17.09.2010 r, S. 17-21
Wydawca:
Instytut Agrofizyki PAN, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 listopada 2010 10:56
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:51

Identyfikatory

ISBN: 978-83-926649-4-9
BPP ID: (59, 24789) wydawnictwo zwarte #24789
PBN ID (hist.): 24789

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się