Właściwości mechaniczne talerzy z otrąb pszennych.
Opis bibliograficzny
Właściwości mechaniczne talerzy z otrąb pszennych. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, ANDRZEJ REJAK. W: Wpływ procesów technologicznych na właściwości materiałów i surowców roślinnych / Dorota Witrowa-Rajchert, Andrzej Lenart, Rafał Rybczyński Lublin, Polska Akademia Nauk Komitet Agrofizyki, 2010, S. 135-144, il., bibliogr, 978-83-60489-17-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wpływ procesów technologicznych na właściwości materiałów i surowców roślinnych / Dorota Witrowa-Rajchert, Andrzej Lenart, Rafał Rybczyński, S. 135-144
Wydawca:
Polska Akademia Nauk Komitet Agrofizyki, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lutego 2011 11:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-17-8
BPP ID: (59, 25034) wydawnictwo zwarte #25034
PBN ID (hist.): 25034
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.