Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Skład i cechy funkcjonalne mleka w aspekcie jego przetwarzania i konsumpcji.

Opis bibliograficzny

Skład i cechy funkcjonalne mleka w aspekcie jego przetwarzania i konsumpcji. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. W: Perspektywy produkcji mleka i wołowiny w Polsce i na świecie : XX Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 19-23 marca 2012 r S. 104-106. Kraków, Instytut Zootechniki. Państwowy Instytut Badawczy, 2012, 978-83-7607-177-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Perspektywy produkcji mleka i wołowiny w Polsce i na świecie : XX Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 19-23 marca 2012 r, S. 104-106
Wydawca:
Instytut Zootechniki. Państwowy Instytut Badawczy, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 marca 2011 09:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:53

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7607-177-0
BPP ID: (59, 25221) wydawnictwo zwarte #25221
PBN ID (hist.): 25221

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się